Mama & Mini

Welkom kleine Levi.

september 21, 2019

Op 1-9-2019, een hele toepasselijke datum, is om 19:44 onze zoon en broertje levi geboren. Net zoals Tygo is ook Levi te vroeg geboren, maar gelukkig wist Levi 3 weken langer in mijn buik te blijven en is met 36 weken geboren. Door zijn prematuur zijn, woog hij wel maar 2490 gram en hebben ze hem niet gemeten.

Inmiddels zijn we 3 weken verder en na 4 dagen nog in het ziekenhuis te zijn gebleven waren we gelukkig gezond en wel thuis. We hebben inmiddels ons ritme gevonden en na 3 weken is papa Ton nu ook weer aan het werk gegaan. Ik moet nu wel even wennen aan het feit dat ik niet 1 maar 2 ukkies in huis heb die mijn aandacht constant op eisen terwijl Ton er niet is.

Maar we vinden onze draai wel en ik zal aankomende tijd weer gaan bloggen waarbij beide kinderen regelmatig voorbij zullen komen, want ik heb nog tot december verlof.

Liefs,

 • Reply
  Saskia
  september 23, 2019 at 6:27 am

  Yay, daar is’tie! Van harte gefeliciteerd en geniet ervan<3
  Vooral lekker tot December. Mijn laatste weekje verlof gaat in en vanaf volgende week alweer aan de bak…
  Kan me voorstellen dat het wennen is met 2 kids. Heb het al met eentje 😉

  Maar super fijn te horen en lezen dat alles goed gaat!

Leave a Reply