Lifestyle

Ordinary Weekend: Weer even rust

december 30, 2019

Zo de kerstdagen zitten er weer op. We zagen er allebei een beetje tegen op want vorig jaar weigerde Tygo om te gaan slapen. We zaten dus met eten met een overprikkeld en oververmoeid kind twee dagen lang. Gelukkig deden beide kinderen het dit keer super goed. Tygo lag eigenlijk allebei de dagen iets te laat op bed, maar zelfs dat was geen ramp.

Dag dag computer, na jaren trouwen dienst begon hij nu toch wel erg langzaam te worden. En met de tablets en telefoons van nu zaten we eigenlijk ook nooit meer achter de computer. Printen kunnen we namelijk ook zonder dat ding.

Tygo speelde, terwijl ik de computer afsloot, ondertussen lekker op zijn kamer met de Toet Toet auto’s en baan. Ik ben zo blij dat hij op dit soort momenten, of als ik even met Levi bezig ben prima zelf kan vermaken.

Toen we klaar waren wilde meneer perse naar buiten. Ik vond het veel te koud voor mezelf en Levi, die overigens ook snot verkouden is, dus besloot hm even alleen in de tuin te laten spelen. Dit was de eerste keer dat ik dat deed en hij moest even wennen. Maar al snel had hij wat speelgoed gepakt en speelde hij lekker.

Zijn broertje kreeg ondertussen lekker een fruithapje. We zijn een aantal dagen geleden begonnen met oefenen van hapjes en hij geniet want zodra hij de lepel in zijn vizier krijgt gaat meteen die mond open.

Zondag zonder plannen = pyjama dag


Na al het klussen even aan een kopje thee en mijn eigen gemaakte brownie met oreo bodem.


Ik ben begonnen aan een nieuwe serie, You. Ik ben na 1 aflevering al groot fan.

  • Reply
    Saskia
    december 30, 2019 at 4:10 pm

    Waar gaat You over? 🙂
    Leuk overzichtje, wat worden je kids al groot. Op naar een mooi 2020!

Leave a Reply