Ordinary Weekend

Ordinary Moments: Rainy Weekend

maart 11, 2019

Welkom bij weer een blog vol weekend momentjes. Een blog die elke maandag online staat vol met leuke momenten van het afgelopen weekend. Kijken jullie mee?

Vrijdag ochtend scheen de zon nog en ik had geen zin om thuis te blijven. Dus ik ging met Tygo naar Juffrouw van Zanten in Rotterdam. Dit tentje is helemaal kind proof en hij mocht er onbeperkt rond kruipen en spelen met het speciale speelgoed dat zij hebben. Hij at tussendoor ook nog even dit bordje leeg, zelfs de dadels en vijgen gingen op.

In de avond gingen Ton en ik eten bij de Vietnamees. Ik bestelde Kipkarbonade in curry en Ton Ossenhaaspuntjes en daarbij namen we Nasi. Heerlijk!

De beste zondagen zijn in pyjama’s en wanneer beide mannen genieten. Helaas liggen de gitaren meestal op zolder te verstoffen, Stiekem hoop ik dat Ton weer vaker gaat spelen, want hij vind het zo leuk.

  • Reply
    Saskia
    maart 31, 2019 at 1:23 pm

    Heerlijk genieten dus<3 Mijn gitaar staat al j├íren onaangeroerd op zolder…

    Ook hier trouwens nog gefeliciteerd met je zwangerschap.

Leave a Reply