Ordinary Weekend

Ordinary Moments: Home Weekend

februari 24, 2019

Weekend, voor mij betekend dat drie dagen vrij ben, want ik werk niet op vrijdag. Helaas moest papa wel werken want die heeft nachtdienst. Maar gelukkig is het erg mooi weer en daar genoten we dus voornamelijk lekker thuis van. 

Zaterdag besloot ik met Tygo even samen naar het centrum van Rotterdam te gaan aangezien er op zaterdag altijd markt is. We gingen eerst naar de Kleine Kapitein. Dit is een hele fijne kinderboekenwinkel die tegenwoordig ook spelletjes voor kinderen vanaf anderhalf jaar en houtenspeelgoed verkoopt. Super leuk, want voor Tygo is er ook genoeg mogelijkheid om lekker te spelen zoals je ziet.

 

Na zijn tukkie scheen de zon heerlijk in de voortuin. Vrijdagmiddag brachten we ook al een tijdje door in de tuin, maar helaas hebben we achter nog geen zon. Voor is het een stuk lekkerder en dan is er niks zo leuk als papa helpen met tuinieren. Binnenkort maar even wat nieuwe plantjes in de bak zetten zodat hij weer opgevuld is. 

Zondag = Pyjamadag. Misschien was ik ook wel te lui om kleding aan te trekken, want ik had maar drie uur geslapen die nacht. Gelukkig vond hij dat niet erg hoor, hij speelt net zo gezellig met zijn stapelbekers. Maar ook moest ik die ochtend een hele treinbaan bouwen, waar hij welgeteld twee minuten mee gespeeld heeft. De legobak werd helemaal ondersteboven gegooid om samen het blad vol te bouwen met blokjes en dieren en erna moesten we dat meteen weer opruimen van hem. Maar agh als hij maar zoet is met spelen. 

Tussendoor werkte ik aan mijn blog terwijl hij even zoet was met zijn speelgoed. Ik heb een nieuwe layout en na een tijdje niks gedaan te hebben had ik ook ineens heel veel updates van wordpress zelf en allemaal plugins.

Hoe was jullie weekend? Ik kijk er naar uit om er over te lezen!

    Leave a Reply